Welcome, Gost
Username: Password: Remember me

Pravila obnašanja na forumu Strugarstva

Osnovna pravila oddaje prispevka.

Na forumih ni dovoljeno zasmehovati in žaliti drugih uporabnikov foruma. Vsakdo ima pravico do svojega mnenja. V primeru, da se z nekom ne strinjate, to izrazite z argumentiranim odgovorom.
Nagovarjanje k verski, rasni, seksualni, nacionalni, politični ali kakšni drugi nestrpnosti je strogo prepovedano.
Prosimo vas, da ne uporabljate neprimernih izrazov in vas vabimo, da aktivno sodelujete pri dvigovanju kakovosti medmrežne komunikacije.
Administrator lahko brez pojasnila spremeni ali izbriše katerikoli prispevek
Ob hujših kršitvah administrator brez opozorila izbriše uporabniški račun
Prepovedano je pisanje celih besed ali stavkov z velikimi črkami, saj se to razume kot kričanje (SPAM)

Uporaba foruma strugarstvo.com

Ob registraciji se uporabnik zaveže, da se strinja z določbami navedenimi na spletni strani strugarstvo.com in v Splošnih pogojih.
Uporabnik je dolžan zaščititi uporabniško ime z ustrezno varnim geslom (priporočeno je vsaj šestmestno geslo s kombinacijo malih in velikih črk in številk) in ga varovati pred drugimi osebami.
Upravljavec lahko po lastni presoji zavrne dodelitev uporabniškega imena posamezniku, ki nakazuje na drugo osebo, zlorablja pravo blagovnih znamk, je obsceno, nesprejemljivo ali krši druga pravila.
Uporabnik sam odgovarja za vsebino, ki jo napiše in za njo prevzema polno odškodninsko odgovornost ter se zaveda možnosti pasivne legitimacije v primeru spora ali zahtev pristojnih organov.
Priporoča se, da vzdevek (avtor), ki ga redno uporabljate, registrirate, da ne bi prihajalo do zamenjav in drugih neprijetnosti.
Posnemanje vzdevkov , podpisov in drugih podob uporabnikov ni dovoljeno.
Pri pisanju komentarjev na objavljena sporočila se držite teme o kateri teče razprava.
Pred odpiranjem uporabite iskalnik, saj je velika verjetnost, da je bila tema že obdelana in bodo že objavljena sporočila v pomoč.
Oglaševanje sloganov, objava povezav na spletne strani, prodaja in komercialne raziskave v forumu se po presoji moderatorja ali administratorja lahko umaknejo z objave.
Spletne strani in forum na spletni strani so praviloma dostopne 24 ur na dan in vse dni v letu, upravljavec pa si pridržuje pravico do omejitve dostopa zaradi tehničnih ali drugih razlogov.

Ukrepi administratorja.

Administrator skrbi za nemoteno komunikacijo in pomaga uporabnikom pri uporabi foruma.
V primeru, da tema zaide iz naslovnega sporočila, se v njej pojavijo sporočila z neprimerno vsebino ali žaljivimi pripombami, jo administrator lahko spremeni, zaklene, izbriše ali skrije za branje.
Administrator presoja o primernosti objavljenih vsebin.
Uporabnika, ki neprimerno ravna, ni dolžan predhodno opominjati.
Po lastni presoji si administrator pridržuje pravico, da ob sumu zlorab sistema ali kršitvah pravil obnašanja na forumu, posameznemu uporabniku omeji ali prekine dostop do foruma.

Pritožbe in reklamacije uporabnikov


Vse pripombe na delovanje sistema, delo administratorja in druga opažanja lahko uporabniki sporočijo preko e-pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .
Time to create page: 0.082 seconds
Sistem temelji na Kunena forum