Znanje, vztrajnost, delavnost in izkušnje so vrednote, v katere verjamemo.Kaj je cilj in namen naše spletne platforme:

  • vzpostavitev skupnosti, v kateri si lahko med seboj izmenjujemo mnenja, izkušnje in znanje o procesih, ki jih izvajamo pri mehanskih obdelavah v delavnicah in proizvodnih obratih.
  • dobava kakovostnih izdelkov za brezhibno delovanje mehanskih obdelav.
  • želimo vam omogočiti nakup orodja po sprejemljivi ceni, s katerim boste lahko dosegali izjemne rezultate na področju stružnih procesov.
  • cilj dolgoročnega sodelovanja ustvarjamo z obojestranskim sodelovanjem. Želimo si sodelovanja in podpore tudi po opravljenem nakupu. Na voljo smo vam tudi, ko imate orodje že vpeto v svoj proizvodni proces in v veliko pomoč nam bo vaše mnenje.

 

Spletno stran vsakodnevno posodabljamo, dodajamo nove artikle in s tem lahko ponudimo kakovostno podporo vsem obiskovalcem in kupcem. Znanje z veseljem delimo, zato nas lahko kontaktirate in pomagali vam bomo.

 

Predstavitev ekipe:

 

Martin Antončič  
S svojimi bogatimi izkušnjami na področju strugarstva in  orodjarstva vam bo pomagal pri izbiri orodja. S struženjem se je začel spogledovati že v najstniških letih, ker je kot vajenec pričel z delom v proizvodni delavnici. Kasneje pa je z orodjarskim delom nadaljeval v podjetju v Ljubljani, kjer se lahko pohvali z desetletnimi izkušnjami in izjemnimi rezultati. Če boste imeli kako dilemo pri izbiri orodja ali naročila vam bo z veseljem pomagal.  Odgovoren  je za nabavo materiala in za pomoč strankam. V primeru, da bi želeli  posebno orodje, ki ga na spletni strani niste našli, mu napišite.
Suzana Vodopivec  
Je odraščala v strojniški družini. Tako je lahko od blizu spremljala delo očeta in brata v strugarski delavnici. Kasneje je diplomirala iz ekonomije in prevzela finančne posle podjetja. Nanjo se lahko obrnete, ko bi želeli preveriti odprte postavke, razne finančne podatke in vprašanja povezana z računi. Poleg tega je odgovorna tudi za odpremo materiala. Tako lahko pri njej vedno dobite informacijo o tem, kje se vaš paket nahaja. Z veseljem vam bo podala iskane informacije v najkrajšem možnem času.
Darko Fatur  

Je strokovnjak za programsko opremo in programiranje. Vsakodnevno ureja spletno stran tako, da je vaš nakup varen in preprost. Je odgovoren, da vsi procesi na spletni strani delujejo brezhibno in čimbolj prijazno do uporabnika. Za vsako vaše vprašanje glede spletne strani je Darko Fatur pravi naslov. Poskrbel bo, da se stvari na strugarstvo.com odvijejo v pravo smer.

 

Andrej Vodopivec  

Strojništvo mu je bilo položeno v zibelko. Od malih nog je občudoval očetovo delo in stroje, ki so bili v proizvodnem obratu. Svoj talent in pripadnost do domačega podjetja je gojil in razvijal celo življenje. Končal je srednjo strojno šolo in nato znanje nadgradil na fakulteti za strojništvo. Danes vodi svojo delavnico, kjer vsakodnevno rešujejo razne tehnične težave in razvijajo tehnične rešitve. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami je vedno pripravljen pomagati in rešiti včasih še tako nemogoč problem. 


Vaša strast do struženja in pravo orodje lahko obrodi izjemne rezultate.

 

strugarstvo.com je spletna trgovina, razvita iz tradicije, idej, izdelkov in storitev. Temeljimo na izkušnjah več generacij. Podjetje se trži pod zaščiteno blagovno znamko strugarstvo, ki smo jo registrirali leta 2019. Trudimo se, da se hitro odzovemo na vsako povpraševanje in, da lahko stranki pomagamo tudi z nasveti.

 

Če imate povpraševanje po orodju ali izdelku, nam pošljite povpraševanje na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na +386 41 671 176.


Redne stranke potrjujejo zaupanje.

 

 

MSD GROUP d.o.o.

Petelinje 2b

6257 Pivka

Matična številka: 8276927000

ID za DDV: SI20870612

Zavezanec za DDV: Da

 

Transakcijski račun Delavska hranilnica d.d.
SI56 6100 0002 0274 705 

 

 

Zavedamo se, da je vedno mogoče nekaj izboljšati.

strugarstvo.com