Strugarstvo
+386 41 671 176

Strugarstvo Vodopivec
Strugarstvo Vodopivec

Kazalo


35 LET TRADICIJE

Znanje, vztrajnost, delavnost in izkušnje so vrednote, v katere verjamemo.

Strugarstvo.com Platforma je spletna trgovina, razvita iz dolgoletne tradicije, idej, izdelkov in storitev. Temeljimo na izkušnjah več generacij, saj je predhodnik sedanjega podjetja, takratno podjetje Vodopivec Jožef s.p. bilo ustanovljeno že davnega leta 1986. Zdajšne podjetje nadaljuje tradicijo in se tudi prilagaja potrebam sodobnega časa ter, na novo trži pod zaščiteno blagovno znamko Strugarstvo, ki smo jo registrirali leta 2019. Trudimo se, da se hitro odzovemo na vsako povpraševanje in da lahko stranki pomagamo tako z nasveti kot z kvalitetno ponudbo izdelkov.

Kaj je cilj in namen spletne platforme Strugarstvo

  • Naj vaša strast do struženja in izbira pravega orodja z našo pomočjo obrodi izjemne rezultate.
  • Vzpostavitev skupnosti, v kateri si lahko med seboj izmenjujemo mnenja, izkušnje in znanje o procesih, ki jih izvajamo pri mehanskih obdelavah v delavnicah in proizvodnih obratih.
  • Dobava kakovostnih izdelkov za brezhibno delovanje mehanskih obdelav.
  • Želimo vam omogočiti nakup orodja po sprejemljivi ceni, s katerim boste lahko dosegali izjemne rezultate na področju stružnih procesov.
  • Ustvarjamo z obojestranskim sodelovanjem, želimo si sodelovanja z vami in vam biti v podporo tudi po že opravljenem nakupu.
  • V veliko pomoč nam bo vedno vaše mnenje, temu je tudi namenjen naš Forum.

Spletno stran vsakodnevno posodabljamo, dodajamo nove artikle in s tem lahko ponudimo kakovostno podporo vsem obiskovalcem in kupcem. Znanje z veseljem delimo, zato nas lahko kontaktirate in pomagali vam bomo.

Predstavitev ekipe

Martin Antončič

Martin Antončič

S svojimi bogatimi izkušnjami na področju strugarstva in  orodjarstva vam bo pomagal pri izbiri orodja. S struženjem se je začel spogledovati že v najstniških letih, ker je kot vajenec pričel z delom v proizvodni delavnici. Kasneje pa je z orodjarskim delom nadaljeval v podjetju v Ljubljani, kjer se lahko pohvali z desetletnimi izkušnjami in izjemnimi rezultati. Če boste imeli kako dilemo pri izbiri orodja ali naročila vam bo z veseljem pomagal.  Odgovoren  je za nabavo materiala in za pomoč strankam. V primeru, da bi želeli  posebno orodje, ki ga na spletni strani niste našli, bo on ta, ki vam ga bo priskrbel.

Suzana Vodopivec

Suzana Vodopivec

Je odraščala v strojniški družini. Tako je lahko od blizu spremljala delo očeta in brata v strugarski delavnici. Kasneje je diplomirala iz ekonomije in prevzela finančne posle podjetja. Nanjo se lahko obrnete, ko bi želeli preveriti odprte postavke, razne finančne podatke in vprašanja povezana z računi. Poleg tega je odgovorna tudi za odpremo materiala. Tako lahko pri njej vedno dobite informacijo o tem, kje se vaš paket nahaja. Z veseljem vam bo podala iskane informacije v najkrajšem možnem času.

Darko Fatur

Darko Fatur

Je strokovnjak za programsko opremo in programiranje. Vsakodnevno ureja spletno stran tako, da je vaš nakup varen in preprost. Je odgovoren, da vsi procesi na spletni strani delujejo brezhibno in čimbolj prijazno do uporabnika. Za vsako vaše vprašanje glede spletne strani je Darko Fatur pravi naslov. Poskrbel bo, da se stvari na strugarstvo.com odvijejo v pravo smer.

 

Andrej vodopivec

Andrej Vodopivec

Strojništvo mu je bilo položeno v zibelko. Od malih nog je občudoval očetovo delo in stroje, ki so bili v proizvodnem obratu. Svoj talent in pripadnost do domačega podjetja je gojil in razvijal celo življenje. Končal je srednjo strojno šolo in nato znanje nadgradil na fakulteti za strojništvo. Danes vodi svojo delavnico, kjer vsakodnevno rešujejo razne tehnične težave in razvijajo tehnične rešitve. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami je vedno pripravljen pomagati in rešiti včasih še tako nemogoč problem.

Strugarstvo platforma podatki za račun

Ime podjetja Mesto Pošta
MSD GROUP d.o.o. Petelinje 2b 6257 Pivka
Podatki
ID za DDV: (smo davčni zavezanci) SI20870612
Transakcijski račun Delavska hranilnica d.d.  SI56 6100 0002 0274 705
Matična številka: 8276927000
Logo Strugarstvo