Znanje, vztrajnost, delavnost in izkušnje so vrednote v katere verjamemo.Kaj je cilj in namen naše spletne platforme:

  • vzpostavitev skupnosti v kateri si lahko med seboj izmenjujemo mnenja, izkušnje in znanje o procesih, ki jih izvajamo med mehansko obdelavo v delavnicah in proizvodnih obratih.
  • dobava kvalitetnih izdelkov za brezhibno delovanje mehanskih obdelav.
  • želimo vam omogočiti nakup orodja po sprejemljivi ceni s katerim boste lahko dosegali izjemne rezultate na področju stružnih procesov.

 

Spletno stran vsakodnevno posodabljamo, dodajamo nove artikle in s tem lahko ponudimo kvalitetno podporo vsem obiskovalcem in kupcem. Znanje z veseljem delimo zato nas lahko kontaktirate in pomagali vam bomo.

 

Predstavitev ekipe:

 

Martin Antončič  
S svojimi bogatimi izkušnjami na področju strugarstva in  orodjarstva, vam bo pomagal pri izbiti orodja. S struženjem se je pričel spogledovati že v najstniških letih, ker je kot vajenec pričel z delovm v proizvodnji delavnici. Kasneje pa je z orodjarskim delom nadaljeval v podjetju v Ljubljani, ker se lahko pohvali z deset letnimi izkušnjami in izjemnimi rezultati. Če boste imeli kako dilemo pri izbiri orodja ali naročilu vam bo z veseljem pomagal.  Odgovoren  je za nabavo materiala in za pomoč strankam. V primeru, da bi želeli  posebno orodje, ki ga na spletni strani niste našli, mu napišite.

 

 

Suzana Vodopivec  
  Je odraščala v strojniški družini. Tako je lahko od blizu spremljala delo očeta in brata v strugarski delavnici. Kasneje je diplomirala iz ekonomije in prevzela finančne posle podjetja. Nanjo se lahko obrnete  in preveri odpte postavke, razne finančne podatke in vprašanja povezana z računi. Poleg tega je opdgovorna tudi za odpremo materiala. Tako lahko pri njej vedno dobite informacijo, kjer se vaš paket nahaja. Z veseljem vam bo podala iskane informacije v najkrajšem možnem času.

 

 

Darko Fatur  
  Je strokovnjak za programsko opremo  in programiranje. Vsakodnevno skrbi, da je vaš nakup varen in enostaven. Skrbi, da vsi procesi na spletni strani delajo brezhibno in čim bolj enostavno za uporabnika. V primeru tehničnih težav nam napišite in poskrbel bo, da se le te hitro odpravijo.

 

 


Vaša strast do struženja in pravo orodje lahko obrodi izjemne rezultate.

 

strugarstvo.com je spletna trgovina, razvita iz tradicije, idej, izdelkov in storitev. Temeljimo na izkušnjah več generacij. Podjetje se trži pod zaščiteno blagovno znamko strugarstvo, ki smo jo registrirali leta 2019.Trudimo se, da se hitro odzovemo na vsako povpraševanje in, da lahko stranki pomagamo tudi s nasveti.

Če imate povpraševanje po orodju ali izdelku, nam pošljite povpraševanje na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na +386 41 671176.


Redne stranke potrjujejo zaupanje.

 

 

 VIZITKA PODJETJA:

MSD GROUP d.o.o. Matična številka:8276927000
Petelinje 2b ID za DDV: SI20870612
6257 Pivka Zavezanec za DDV: da

                                                                       Transakcijski račun Delavska hranilnica d.d. SI56 6100 0002 0274 705

 

Zavedamo se, da je vedno mogoče nekaj izboljšati.

strugarstvo.com