Strugarstvo

+386 41 671 176

Iso vg 32 hidravlično olje 10l

hydrolubriv_v32.jpghydrolubriv_v32.jpg
Detajli produkta
51,61 €
Cena vključuje DDV brez poštnine      
Kosi v paketu: 1
Proizvajalec:
ZAKAJ IZBRATI NAS
Odlična mnenja 5/5

Stranke imajo z nami odlične izkušnje.

Garancija na izdelke

30 dnevna garancija zadovoljstva

Hitra dostava

1 - 2 dni v Slovenijo vse o dostavi

Izjemna podpora

Podpora zagotovljena


INFORMACIJE:
To hidravlično olje, najboljše zmogljivosti, je tehnično in laboratorijsko dokazano. S svojim indeksom viskoznosti zagotavlja najboljše možne rezultate v razmerju temperatura/viskoznost.

Hidravlična olja se uporabljajo v hidravličnih in obtočnih sistemih za prenos moči in za mazanje močno obremenjenih pogonov strojev.

Hidravlična olja HYDROLUBRIC VG imajo veliko prednost pred drugimi hidravličnimi olji, ker so sestavljena iz posebej izbranih baznih olj na osnovi parafina, dodatkov proti koroziji, proti staranju in dodatkov proti penjenju.

Pri formuliranju HYDROLUBRIC VG hidravličnih olj je bila velika pozornost posvečena indeksu viskoznosti, zato nudi cela serija izdelkov HYDROLUBRIC VG ugodno obnašanje v odnosu viskoznost/temperatura, kar omogoča natančno delovanje hidravličnih sistemov v širokem temperaturnem intervalu.

Zaradi odličnih mazalnih lastnosti, ki jim omogočajo, da prenesejo velike obremenitve in hkrati zelo dobro odpornost proti staranju, se ta olja lahko uporabljajo tudi kot mazalna olja.

Ta izdelek je preizkušen v številnih različnih težko obremenjenih sistemih strojev v različnih težkih delovnih okoljih, kot so industrija, kmetijstvo, tovornjaki, gozdarstvo, kamnolomi in drugo.

HYDROLUBRIC VG olja imajo odlično filtrabilnost (tudi ob prisotnosti manjše količine vode), zato so primerna za uporabo tudi na področju visoko zahtevnih, reguliranih proporcionalnih in servoventilskih pogonov, kjer je potrebna kvalitetna stopnja čistosti. Poleg tega imajo odlično hidrolitično, termično in oksidacijsko stabilnost, dobro sposobnost izločanja zraka ter proti penilne lastnosti.

V primeru, da potrebujete večje količine, (kovinske ročke (20L), sode (205L), zabojnike (1000L) ali dostavo s cisterno), nas kontaktirajte.


LASNOSTI:
 • Ime:
  10l oil
 • Blagovna znamka:
  OLMA
 • Model:
  HYDROLUBRIC VG - 10l
 • Namen uporabe:
  Podmazovanje
 • Oblika:
  Tekočina
 • Standard:
  DIN / ISO
 • Kvaliteta materiala:
  VG 32

MNENJA:
Za ta izdelek še ni ocen.
Logo Strugarstvo