Strugarstvo

+386 41 671 176

Olje Za Kaljenje Rapid Extra 10l

olmakal.jpgolmakal.jpg
Detajli produkta
72,71 €
Cena vključuje DDV brez poštnine      
Kosi v paketu: 1
Proizvajalec:
ZAKAJ IZBRATI NAS
Odlična mnenja 5/5

Stranke imajo z nami odlične izkušnje.

Garancija na izdelke

30 dnevna garancija zadovoljstva

Hitra dostava

1 - 2 dni v Slovenijo vse o dostavi

Izjemna podpora

Podpora zagotovljena


INFORMACIJE:
To olje za kaljenje najboljše zmogljivosti je tehnično, praktično in laboratorijsko dokazano. S svojimi zelo stabilnimi lastnostmi zagotavlja najboljše možne rezultate pri dolgotrajni uporabi.

RAPID EXTRA-E je visoko kvalitetno emulgirno kalilno olje, ki ga uporabljamo predvsem v odprtih kalilnih sistemih. Priporočamo ga za kaljenje naslednjih materialov: nelegirana ogljikova jekla (jekla za cementiranje, konstrukcijska in orodna jekla ter jekla za kroglične ležaje), nizko in visoko legirana jekla.

To kvalitetno olje ima zelo stabilne ohlajevalne lastnosti, ki se ne menjajo tudi po daljšem času uporabe, zato ga ni potrebno pogosto menjavati, temveč zadostuje le dolivanje svežega olja, s katerim nadomestimo količino porabljenega ali iznešenega olja. Dodane komponente mu povečujejo toplotno odpornost in zmanjšuje nagnjenost h koksanju ter tvorbo smolnatih usedlin. OLMAKAL RAPID EXTRA-E vsebuje emulgatorje, zato je razmaščevanje kaljencev po kaljenju lažje kot pri uporabi klasičnih kalilnih olj.

OLMAKAL je izdelan iz izbranih surovin z visokimi plamenišči in dobrimi ohlajevalnimi lastnostmi, ki povečujejo odvod toplote v območju visokih temperatur in upočasnjujejo odvod toplote v območju nižjih temperatur. S tem dosežemo poboljšano zrnasto strukturo jekel, zmanjšamo deformacije in notranje napetosti kaljencev, razpoke in spremembe dimenzij. OLMAKAL RAPID EXTRA-E vsebuje termično stabilne emulgatorje.

Najprimernejša temperatura kalilne kopeli je med 30°C in 90°C, občasno tudi več, maksimalno pa do 120°C.

To olje za toplotno obdelavo vrhunske zmogljivosti je zaradi svojih lastnosti najboljše na trgu danes. Vabljeni k naročilu.

V primeru, da potrebujete večje količine, (kovinske sode (205L), zabojnike (1000L) ali dostavo s cisterno), nas prosim kontaktirajte.


LASNOSTI:
 • Ime:
  10l oil
 • Blagovna znamka:
  OLMA
 • Model:
  OLMAKAL RAPID EXTRA
 • Namen uporabe:
  Podmazovanje
 • Hlajenje
 • Oblika:
  Tekočina
 • Standard:
  DIN / ISO
 • Kvaliteta materiala:
  RAPID EXTRA

MNENJA:
Za ta izdelek še ni ocen.
Logo Strugarstvo